menu
person

"МАСТИКА ДЛЯ ПРИКРАСИ ТОРТІВ"

18 травня пройшов майстер - клас "Мастика для прикраси тортів".

Кондитерська мастика – це один зі складових матеріалів, який використовують для прикраси тортів та іншої випічки, а також для виконання окремих кондитерських елементів декору.

Мастику виготовляють з різноманітних компонентів, в основі яких лежить цукрова пудра. Кондитерська мастика буває декількох видів, залежно від рецепту приготування: на основі маршмеллоу – м’яких повітряних цукерок, молочна мастика, желатинова, білкова і марципанова.

При виготовленні та оздобленні тортів, для зміни кольору і аромату мастики, додають різні харчові добавки у вигляді барвників та ароматизаторів.

З такою інформацією до нас завітала майстер з ВПУ - 29. Навчитись готувати мастику та прикраси з неї прийшли не тільки учні, але й вчителі. Найактивнішою була учениця 9 класу - Федінчик Анна. Вона відразу зрозуміла технологію і приступила до виконання. Спільними зусиллями вчителі та учні змогли зробити чудову композицію з мастики.

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини закладу | Додав: школа (21.05.2016)
Переглядів: 278 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: